Blog

Alles over een moeder en kind beeldje

Alles over een moeder en kind beeldje

Een mooi moeder en kind beeldje laten maken. Dat klinkt als een goed idee. Het is met de hulp van moderne apparatuur goed mogelijk om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt namelijk gewoon een 3D geprint beeldje laten maken. Dat lijkt misschien een ingewikkeld 

Opdrachten uitwerken met een 3d print service

Opdrachten uitwerken met een 3d print service

Een 3d print service kan veel meer bieden dan alleen het maken van een simpele opdracht. Wie op korte termijn de nodige hulp kan gebruiken bij het uitwerken van opdrachten, heeft in deze service de juiste partner. Het gaat dan om het doen van werk 

Een 3d print service maximaal benutten

Een 3d print service maximaal benutten

De voordelen die een 3d print service biedt zijn op vele vlakken te vinden. De pluspunten die de service biedt, zijn voor hou als ondernemer gemakkelijk te benutten. Je kunt dan snel meer bereiken. Het is daarom juist ook interessant om de dienstverlener te betrekken in het printwerk. Wanneer je zo nu en dan een opdracht in 3D hebt, dan is dit natuurlijk veel gemakkelijker dan wanneer je zelf een investering in een printer moet doen. Het is veel gemakkelijker om grotere opdrachten aan te pakken. Waardoor je er dus ook veel aan kan verdienen.

Expertise in 3D printen
Opdrachten aan een 3d print service geven, gaat om meer dan alleen maar werk doorspelen. Het is ook een manier om expertise binnen te halen. Wanneer je zelf ondernemer bent, dan heb je al voldoende zaken om je op te moeten richten. Wanneer je dan ook nog het 3D printen moet beheren, kan dit wel erg lastig zijn. Het is dan veel gemakkelijker om hier de print farm voor in te schakelen. Die kan je bijvoorbeeld helpen bij het werken met een specifiek model printer. Zo is het probleem direct opgelost en bereik je nog meer hiermee.

Meer flexibiliteit als ondernemer
Een kenmerk dat past bij een 3d print service is flexibiliteit. Dit komt omdat een incidentele opdracht heel gemakkelijk is uit te besteden. Het heeft echter ook te maken met de mate waarin er met verschillende soorten capaciteiten te werken is. Het is daardoor net zo gemakkelijk om iets specifieks te ontwikkelen, als het is om voor schaalvergroting te gaan. Als ondernemer kan je op deze manier dus veel meer bieden. De service biedt jou gemakkelijke oplossingen in allerlei situaties. Dit is natuurlijk ideaal om te benutten. Dit geldt vooral in de situaties die enige onzekerheid meebrengen.

Door iedereen in te schakelen
Een 3d print service is voor iedereen beschikbaar. Het is niet zo dat er alleen specifieke soorten opdrachten te doen zijn. Natuurlijk is het voor ondernemers een belangrijke partner. Het kan echter ook voor ontwerpers of particulieren heel gemakkelijk zijn om met deze specialisten te werken. Het maken van een ontwerp is bijvoorbeeld heel gemakkelijk gedaan worden. Dat geldt ook wanneer een prototype ontwikkeld moet worden. Met technieken als rapid prototyping in de nieuwste modellen, is dit alleen maar gemakkelijker geworden. De 3D dienstverlener is hier dan ook geheel op ingericht. Daardoor heb je zelf geen zorgen.

Elektrische auto lease nu al enorm populair

Elektrische auto lease nu al enorm populair

Naar verwachting wordt het elektrisch rijden alsmaar populairder. Steeds meer mensen zijn begaan met het milieu en zien daarbij de financiële voordelen in van een elektrische auto. Nu ook het leasen van een elektrische auto mogelijk is zowel zakelijk als particulier, stappen steeds meer mensen 

Waarom is slaap zo belangrijk?

Waarom is slaap zo belangrijk?

In 1965 brak de 17-jarige student Randy Gardner het record voor het langste wakker blijven. Voor de wetenschapsbeurs van zijn school had hij een experiment uitgevoerd om te zien hoe lang hij wakker kon blijven. Gardner was erin geslaagd om in totaal 264 uur wakker 

Een kind een drone geven: goed idee of niet?

Een kind een drone geven: goed idee of niet?

Als kind speelde je zelf vroeger misschien wel met vliegtuigjes, al dan niet radiografisch bestuurbaar. Hartstikke leuk, om iets door de lucht te laten vliegen! Na de vliegtuigjes volgden de helikopters en zelfs vliegende autootjes, allemaal van vederlicht materiaal en duidelijk bedoeld als speelgoed. Sinds een paar jaar lijken deze definitief te zijn vervangen door drones, en zie je deze steeds vaker prominent bovenaan de verlanglijstjes van heel wat kinderen pronken.

 

Is het een goed idee, een drone kopen voor een kind? En wat voor model kies je dan?

 

Vliegen!

 

Het is van alle tijden: speelgoed dat echt kan vliegen. Vooral de varianten waarbij je met een afstandsbediening zelf een object de lucht in kan sturen, kan laten vliegen en daarna (als het meezit) weer netjes kan laten landen zijn al sinds mensenheugenis hartstikke populair. Prima, want naast heel erg leuk is dit soort speelgoed ook erg leerzaam. Kinderen leren het verband tussen actie en reactie inzien, bijvoorbeeld. Het speelgoed beweegt op basis van wat het kind op de afstandsbediening doet: stuur je naar links, dan gaat het naar links, let je niet goed op dan valt het speelgoed zomaar uit de lucht.

 

Veel kinderen hebben nu hun zinnen gezet op een drone, en dat is logisch. Ook hier gaat het om ‘speelgoed’ dat zij zelf kunnen laten vliegen. Bij drones is het echter wel opletten geblazen: lang niet alle drones zijn als speelgoed bedoeld, en zijn geschikt voor jouw kind. Ga je een drone kopen voor je kind, bekijk dan dus goed de mogelijkheden en kies er eentje die bij hem of haar past.

 

Voor alle leeftijden

 

Is je kind nog jong, en ziet hij of zij de drone echt als speelgoed? Kies dan voor een goedkope variant, die je gewoon in de speelgoedwinkel kunt vinden. Het gaat hier puur om speelplezier, een vervanger van het radiografisch bestuurbare helikoptertje, waar je niet te veel geld aan uit moet geven. Mocht je kind de drone kwijtraken of een kleine crash veroorzaken is er dan niet meteen een kapitaal verloren gegaan.

 

Is je kind al wat ouder, zelfstandiger en verantwoordelijker? Heeft het interesse in fotografie of filmen? Dan kun je je zoektocht naar een drone beter in een fotozaak starten. De DJI Spark is bijvoorbeeld een lichtgewicht, makkelijk te besturen drone, waar ook hele mooie beelden mee kunnen worden gemaakt. Wat duurder in aanschaf, maar voor een kind dat er serieus mee aan de slag wil een mooie eerste stap.

 

Vloertegels

Vloertegels

Vloertegels zijn misschien wel de belangrijkste tegels in een interieur. Het vormt de basis van elke ruimte. Het vinden van de juiste vloertegels kan een lastige opgave zijn. Landelijk, bourgondisch, mediterrane, modern of een industriële tegelvloer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer je de keuze gaat 

Fashionable je dames riem dragen

Fashionable je dames riem dragen

Een riem is niet alleen er praktisch, omdat je broek daarvan niet afzakt, maar is ook nog eens een blikvanger voor je heupen. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten en maten riemen, van een tailleceintuur, een broekriem, een heupriem en ga zo maar door. Echter zien