Elektrische auto lease nu al enorm populair

Naar verwachting wordt het elektrisch rijden alsmaar populairder. Steeds meer mensen zijn begaan met het milieu en zien daarbij de financiële voordelen in van een elektrische auto. Nu ook het leasen van een elektrische auto mogelijk is zowel zakelijk als particulier, stappen steeds meer mensen over op het elektrisch rijden.

Wat maakt het zakelijk leasen van een elektrische auto aantrekkelijk?

Voor de zakelijke rijder is het kiezen voor een elektrische auto (fiscaal) zeer aantrekkelijk. In 2020 profiteer je nog van 8% bijtelling en ook in 2021 blijft elektrisch leasen zeer interessant met 12% procent bijtelling. Voor een auto die rijdt op diesel of benzine zal je namelijk 22% bijtelling moeten betalen.

Wat maakt het privé leasen van een elektrische auto aantrekkelijk?

Ook voor consumenten is het leasen van een elektrische auto een perfecte mogelijkheid om in een gloednieuwe auto te rijden en te profiteren van alle voordelen die het rijden van een elektrische auto met zich meebrengt. De voordelen zijn o.a. goedkoop tanken, geen wegenbelasting tot 2025 en 0% CO2 uitstoot. Daarbij is het voordeel van leasen dat je heel onbezorgd auto kunt rijden. Je hebt geheel financiële zekerheid, je betaald namelijk alleen het vooraf afgesproken vaste maandbedrag en het opladen van de auto. Verder zijn alle kosten zoals reparaties, onderhoud en de autoverzekering voor de leasemaatschappij.

100% expert in elektrisch leasen

Elektrischeautolease.nl is de expert in elektrisch leasen. Zij hebben zich gespecialiseerd in het vergelijken van enkel en alleen 100% elektrische auto’s. De komende jaren wordt verwacht dat steeds meer mensen de overstap gaat maken naar een elektrische auto. Echter is de aanschafprijs van een elektrische auto niet voor iedereen betaalbaar. Het leasen van een elektrische auto is daarom een perfecte manier om te gaan beleven hoe het is om elektrisch te rijden. Via de vergelijker bekijk je snel en gemakkelijk welke elektrische leaseauto voor jou het meest geschikt is. Alle elektrische modellen die momenteel beschikbaar zijn worden voor je op een rijtje gezet. Hierdoor heb je een compleet beeld van alle elektrische auto’s die beschikbaar zijn als leaseauto.

De perfecte elektrische leaseauto is voor iedereen anders

Op de website Elektrischeautolease.nl vind je een top tien van de meest verkochte elektrische auto’s. Maar dit hoeft niet te zeggen dat één van deze auto’s ook de meest geschikte elektrische auto voor jou is. De perfecte auto is voor iedereen anders en afhankelijk van vele factoren. Factoren waar je onder andere rekening mee kunt houden bij het kiezen van de beste auto voor jou zijn:

  • Wil je een kleine stadsauto of een luxere auto omdat je veel op de snelweg rijdt?
  • Moet je lange afstanden kunnen rijden of rijdt je steeds korte stukjes ofwel heb je een hoge actieradius nodig of heb je genoeg mogelijkheden om je elektrische auto op te laden?
  • Wil je een duurdere elektrische auto rijden met als gevolg dat je maandtermijn ook wat duurder is of wil je liever de allergoedkoopste auto zodat je weinig autokosten hebt?
  • Wil je veel ruimte voor je medepassagiers of rijdt je meestal alleen?
  • Hoe groot moet de kofferbak zijn?

Al dit soort informatie kun je invullen in de vergelijker zodat voor jou de meest passende modellen overblijven om uit te kiezen.