Fashionable je dames riem dragen

Een riem is niet alleen er praktisch, omdat je broek daarvan niet afzakt, maar is ook nog eens een blikvanger voor je heupen. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten en maten riemen, van een tailleceintuur, een broekriem, een heupriem en ga zo maar door. Echter zien riemen de perfecte mode accessoires waarmee je jouw outfit kan afmaken. In dit artikel gaan we verder in op de verschillende soorten riemen.

Tailleceintuur

De tailleceintuur is een smalle leren dames riem waarbij je er ervoor zorgt dat je de nadruk legt op je taille op een subtiele manier. Dit zorgt namelijk voor een vrouwelijke detail. Draag deze riem op een dunne vest of o peen jurkje en kies daarbij een andere kleur dan je kledingstuk om de aandacht op de riem te vestigen.

Broekriem

De broekriem is een wat bredere riem of ceintuur welke vaak een stoere uitstraling heeft. Deze riem kan je het beste door de lussen van je jeans halen waardoor je een optische illusie creëert en je bovenlichaam langer lijkt dan het daadwerkelijk is. Hierbij is het wel belangrijk een kleur te kiezen die overeenkomt met je bovenkleding, daarmee creëer je meteen ook een chique uitstraling.

Tailleriem

De tailleriem is een wat bredere elastische riem die voor een taille zorgt, deze riem is vooral voor dames met een recht of curvey figuur. Dames met een curvey figuur benadrukken hiermee namelijk het smalste punt van hun lichaam, en bij dames met een recht figuur creëert het juist een wat vrouwelijker taille.

Heupriem

De heupriem legt weer de accent op de heupen en is ideaal voor jurkjes met een verlaagde taille of tops met brede banden op de heupen. Voor dames die niet zo’n brede heup hebben is de heupriem ideaal, want het creëert juist een optische illusie dat men juist wel een bredere heup hebben.

Ben jij nog opzoek naar een leuke dames riem? Neem dan eens een kijkje op de website van Lederwarenwebshop.