Vloertegels

Vloertegels zijn misschien wel de belangrijkste tegels in een interieur. Het vormt de basis van elke ruimte. Het vinden van de juiste vloertegels kan een lastige opgave zijn. Landelijk, bourgondisch, mediterrane, modern of een industriële tegelvloer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer je de keuze gaat maken is het niet alleen belangrijk welke soort tegel je kiest, ook moet er nagedacht worden over de afmeting en bewerking van de vloertegel.

Uitgebreid assortiment vloertegels

Bij Totaaltegel vind je een uitgebreid assortiment vloertegels voor binnen en buiten. Onze collectie is met veel aandacht samengesteld met daarin meest populaire producten maar ook de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Bij Tegeldepot heeft u een ruime keuze uit vloertegels van verschillende afmetingen, kleuren en structuren. Ons assortiment vloertegels kun je eenvoudig onderverdelen in natuursteen vloertegels en keramische vloertegels. Vloertegels van natuursteen geven een ruimte een natuurlijke en authentieke uitstraling, echter is de keramische vloertegel steeds populairder aan het worden. Dit komt omdat de keramische vloertegels tegenwoordig steeds meer op de natuursteen kunne nabootsen. Keramiek is onderhoudsvriendelijkheid, behoud kleur en zijn teven krasvast. Totaaltegel is groot geworden door het uitgebreide assortiment natuursteen vloertegels. Inmiddels beschikken wij tevens over een zeer groot aanbod keramische vloertegels.

Vloertegel prijzen

Iedereen kan bij ons een geschikte vloertegel vinden. Welke soort, kleur of maat je ook kiest wij hebben altijd een scherpe prijs. De prijs van vloertegels is afhankelijk van een groot aantal keuzes die gemaakt dienen te worden. De prijs van een tegelvloer word voornamelijk bepaald door het soort tegel en de afmeting die gekozen word. Natuursteen vloertegels zijn over het algemeen duurder dan keramische vloertegels. Mocht je niet zelf in staat zijn de vloertegels te leggen dan kun je gebruik maken van onze legservice. Totaaltegel brengt je in contact met gerenommeerde legbedrijven, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wanneer je gaat bestellen op onze website kun je bij een aanvraag aangeven of je in contact gebracht wilt worden met een van onze partners.

Vloertegels voor elke ruimte

Wil je graag de woonkamer, keuken, badkamer of toilet inrichten? Wij hebben vloertegels die ieder interieur en budget passen. Wanneer je op zoek gaat naar een passende vloertegel dan is het belangrijk om goed te kijken welke vloertegel in de ruimte past. Een vloertegel voor een badkamer moet bijvoorbeeld niet glad zijn. Ben je op zoek naar een vloertegel voor de keuken dan dient deze goed te combineren zijn met de vloertegels van de woonkamer, deze sluiten namelijk op elkaar aan. Kortom, niet alle vloertegels zijn geschikt voor iedere ruimte. In veel gevallen is vloerverwarming mogelijk! Dit bespaart op de energierekening en u heeft nooit meer koude voeten.

 

Scherpe vloertegel prijzen bij totaaltegel.nl

Bij Totaaltegel bent u altijd verzekerd van kwalitatieve vloertegels tegen scherpe prijzen. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor scherpe prijzen. Kom gerust een langs in een van onze showrooms in Vianen en Hegelsom, hier zijn diverse keramiek en natuursteen vloertegels in groter oppervlak te bekijken. Wil je een uitgebreid advies? Maak dan vooraf een afspraak.